Veiledning er å klare å finne det positive som kan hjelpe deg videre.  Jeg har kunder som er utdannet som veileder eller coach. Alle mennesker trenger av og til at en utenfra kommer med råd og tips for å komme videre. Det er mange av de som hjelper andre mennesker som ikke klarer å hjelpe seg selv. Derfor ønsker de hjelp fra f.eks Vendepunktet veiledning.

Jeg får ofte høre at jeg har mange konkurrenter som jobber som coach. Det har jeg, og det er bra. Men jeg har enda ikke truffet en som bruker intuisjon i tillegg til veiledning.

Når man jobber med å hjelpe andre mennesker er det personavhengig. Noe vil alltid være likt, mens noe vil være annerledes. Jeg bruker intuisjonen min i tillegg til sunn fornuft og de verktøyene som fungerer for deg. Noen vil kalle det intuitiv coach.

For å komme til poenget; Ja veiledning kan hjelpe deg å få bedre selvtillit. I veiledning starter jeg med det som du f.eks er god i eller som jeg vet du vil mestre. Ved hjelp av enkle tips og intuisjon finner vi frem til hva du skal jobbe med videre.

Av og til kan det føles som jobb er en stor del av livet og du bruker masse tid og krefter på det. Eller kanskje du sliter med kroppen og da tar det masse fokus. Eller kanskje barna eller partneren din krever mye. Da får enkelte deler i livet stort fokus, mens andre deler får mindre fokus. Livet består av mange deler som skal være en helhet.

I nyhetsbrevet «kan små endringer forandre livet?»  skrev jeg om disse spørsmålene kunne hjelpe deg:

  1. Hva er du redd for?
  2. Hva er vanskelig?
  3. Hva vil du endre?
  4. Hvordan kan du endre det?
  5. Hva vil du oppnå?

Spørsmål 2: Hva er vanskelig? Er noe vanskelig i livet ditt så er det viktig å finne ut av det hvis du skal komme videre.

Det vanskelige kan være:

  • å tørre å gi beskjed.
  • å tørre å si nei
  • å tørre å sette grenser
  • å tørre å stå for dine valg
  • å tørre å være deg

Veiledning kan hjelpe deg med å finne ut av hva som er vanskelig.

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/veiledning-hjelpe-a-fa-bedre-selvtillit/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!