I kristendommen får vi høre om tro, håp og kjærlighet. Hva er det for deg?

1.     Du må ha tro på deg selv.

2.     Du må ha håp om forbedringer.

3.     Og til slutt må du ha kjærlighet til deg selv.
Alle mennesker vil i løpet av et liv oppleve en krise, en sorg eller en vanskelig periode. Det er like naturlig med nytt liv og et barn som blir født som at noen en er glad i dør. Det er naturlig med kjærlighet like mye som at det blir et samlivsbrudd.  Men noen ganger er ikke det naturlig hvordan et menneske dør eller hvordan et samlivsbrudd skjer. Uansett hva som skjer i livet er det ofte hvordan du takler det som er den største utfordringen.

Har du tro på deg selv og klarer å takle det som skjer i livet ditt, har du en gave som du må bruke. Hvis du skal gå rundt med en sorg resten av livet, er ikke det bra hverken for deg eller omgivelsene dine. Det er viktig å komme seg videre. Det går ikke an å endre på det som har vært eller skjedd. En må lære seg å leve med det. Noen ganger når en er midt oppi en krise, tror en at det ikke er noe å leve for, men da er det viktig å virkelig finne noe å leve for. Du må ha håpet for en god dag, håpet for at sorgen skal avta og at du klarer å leve et godt liv igjen. Noen ganger tar det år før noen kommer seg videre. Noen kommer seg aldri videre uansett, de ønsker å synes synd på seg selv og være et offer resten av livet. Har du kjærlighet til deg selv og ønsker deg selv det beste, vet du at du må gjøre noe for å komme deg videre.

Ha tro på deg selv!

Ha håp om forbedringer!

Ha kjærlighet til deg selv.

Med ønske om gode, positive og kjærlige dager for deg.

Andre aktuelle blogginnlegg:

 

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/tro-hap-kjaerlighet/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!