Snu negativitet til positivitet. Synes du synd på deg selv, har du en utfordring. Å gå gjennom livet og synes synd på seg selv, da tar du ikke vare på deg selv eller er glad i deg selv.

Å elske seg selv eller å være glad i seg selv er et stort område å ta fatt i. Det handler like mye om:

  • å ta vare på seg selv.
  • å ha det godt med sine omgivelser.
  • å ha mennesker rundt seg som bygger en opp.
  • å se muligheter i dagen og i livet.

 

Å snu til noe bedre – snu negativitet til positivitet

Synes du synd på deg selv, har du en utfordring. Å gå gjennom livet og synes synd på seg selv, da tar du ikke vare på deg selv eller er glad i deg selv. Mennesker som synes synd på seg selv, skylder ofte på andre mennesker og er bitter. De henger ofte fast i et mønster og det er vanskelig å komme ut av det.

En av mine største utfordringer som veileder hadde jeg med en person som var bitter og full av hat til et annet menneske. Det at vi sammen klarte å komme ut av det mønsteret er jeg utrolig takknemlig for og ikke minst stolt av kunden min. Vedkommende klarte å følge rådene mine og komme seg ut av mønsteret. Og ikke minst at kunden nå har fått en ny hverdag hvor også de rundt henne har endret seg. Alle har fått en mer positiv kommunikasjon, samvær og mer glede i hverdagen. Det hjelper å snu noe negativt til noe positivt og du må ville det selv.

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/snu-negativitet-til-positivitet/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!