Kan du gjøre noe med det? Hva kan du gjøre?

Noen ganger kan det «å late som en ikke hører» være helt greit hvis du ikke lar deg påvirke av det. Andre ganger må en gi beskjed om at dette synes jeg ikke noe om.

De som ofte snakker nedsettende om deg er ofte usikker på selv, eller ønsker å bli sett. Eller har laget seg et image om å være «tøff utad», mens de egentlig ikke er slik.

Hvis du snakker til personen som snakker nedsettende om deg, så kan de gå i forsvar. De forstår ikke at du ikke takler dette. Det som er fascinerende er; gjør du det samme mot dem, klarer de ikke å takle det. De kan bli irriterte. Dette handler om å ikke ha forståelse for andre mennesker. I tillegg mangler mange selvinnsikt om seg selv.

Hvordan takler du at noen snakker nedsettende om deg?

Snakker du nedsettende om andre?
Jeg har nevnt det før, men det kan ikke sies for ofte; Det du sender ut, får du tilbake.

Tenk positivt og snakk positivt om andre. Hvis andre snakker negativt om deg, prøv å være hyggelig tilbake. Etter en stund vil de ofte gi seg med å snakke negativt,fordi de ikke får noen reaksjon fra deg. Klarer du dette og har såpass selvinnsikt, så vet du hva du står for og om det som blir sagt er sant eller ikke.

Noen ganger ønsker personer kun å såre deg. Eller de snakker kanskje om seg selv!!!???

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/snakker-andre-nedsettende-om-deg/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!