Jeg kjenner en dame som har livsglede, arbeidsglede og er positiv uansett hva det gjelder. Tror du at det er sammenheng mellom disse tingene?

  • Har du livsglede er du alltid positiv
  • Har du arbeidsglede har du og livsglede
  • Er du positiv har du arbeidsglede
  • Er du positiv har du livsglede

Randi jobber fortsatt selv om hun kunne vært pensjonist. Hun har hatt det tøft i livet og mistet flere av sine kjære, blant annet  et barn. En av grunnene for at hun jobber, er for å slippe å tenke på sorgen og de negative tingene hun har opplevd.

Hun fokuserer heller på det positive. Hun elsker jobben og kundene sin. (Kundene setter stor pris på henne også). Randi er en gledesspreder og hjelper alle hun kan hjelpe. Hun har glede av å hjelpe andre mennesker. Randi har valgt å fokusere på det positive og se fremover i livet. Det som har vært, kan hun ikke endre på.

Hvis du starter med å se positivt på livet og det som skjer, vil du få bedre dager.

Noen ganger kan det være vanskelig. Skjer det mange uforutsette ting rundt deg så er det lett for å gå i den «negative fellen». Klarer du da å være sterk og fokusere positivt er det lettere for deg å takle motgang og uforutsette ting.

Det høres kanskje rart ut, men det er kun du som kan bestemme hvordan din dag skal være. Du kan stå opp, og bestemme deg for at dagen i dag skal bli bra. Som jeg har nevnt flere ganger før: Det du sender ut, får du ofte tilbake.

Derfor er det viktig å tenke gjennom hvordan du vil få det hver dag?

Start med å være positiv så, vil livsgleden og arbeidsgleden være tilstede!

Trenger du noen tips for å være positiv, ha livsglede eller arbeidsglede? Hva er en god dag?,  Klarer du å få en god arbeidsdag?  eller Har du arbeidsglede i det du gjør hver dag?

Ta kontakt. Jeg er her for deg.

Ha en god arbeidsuke!

Turid Anne

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/sammenheng-livsglede-arbeidsglede-a-vaere-positiv/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!