Jeg heter Turid Anne Ruste

Jeg elsker å hjelpe mennesker og være ute i naturen. Det er ingenting som er så flott som å gå en tur uansett årstid. Derfor liker jeg å ha veiledning når vi går på tur. Samtidig merker jeg at det gjør til at det blir en mer avslappet atmosfære for deg.

Jeg kan hjelpe deg med å finne noe positivt i din dag. Det er ingenting som gir meg slik glede som når jeg ser at det gir resultater med veiledning.
Kunder forteller meg at de får høre fra andre «du må være positiv». Men ingen forteller hvordan de skal være positiv.
Hva skal jeg gjøre og hvordan skal jeg gjøre det? Er spørsmål jeg får. Det kan jeg selvfølgelig hjelpe deg med.

Slik treffer du meg:

Telefon: 41 66 90 82
E-post  | Facebook | Instagram

Hvorfor skal du velge meg?

Jeg er et medmenneske og har jobbet med mennesker hele livet. Jeg bruker intuisjonen min og slik finner vi en løsning på dine utfordringer eller valg. Jeg vil gjerne bli kjent med deg og hjelpe deg fremover så ta gjerne kontakt eller send inn kontaktskjemaet så er du igang .

Utdannelse og erfaring:

Min utdanning og erfaring er allsidig.  Jeg har flere års erfaring som veileder og kursholder innen motivasjon, rekruttering og natur og kultur. Jeg trives med andre mennesker og elsker å gi råd og tips og har alltid gjort det.
Jeg har 9 års erfaring fra natur, kultur og helse og vet at det ofte er lite som skal til for å endre dagen til noe positivt. Ikke minst finnes det verktøy som kan hjelpe deg videre til å nå dine mål.

Jeg er utdannet musikk og dramapedagog. Jeg har jobbet i Kvinnherad kulturskole, Bergen kulturskole med både musikk og teater. Jeg har undervist på høyskolen i Sogndal i drama. Jeg har dirigert flere kor. Pluss jobbet 9 år med 2 kryss, natur,kultur og helse i Rosendal.

Ta gjerne kontakt med meg!

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!