Noen ganger lurer jeg på hvorfor Kari ikke klarer å snakke og kommunisere med de hun treffer! Kari er ordrik og en god samtalepartner. Hun er kunnskapsrik og følger med i samfunnet på det som engasjerer henne. Hun har en god og ledende stilling. Allikevel er det enkelte mennesker hun ikke vet hvordan hun skal kommunisere med og hvordan hun skal takle dem.

Et råd jeg kan gi henne: «Du bør ikke ha kontakt med denne personen hvis det kan gjøre deg bedre å ikke ha det». Du kan velge å ikke ha kontakt med personer, men når det er nær familie vil en gjerne prøve å ha kontakt.

Hva er det som gjør at noen mennesker er det enkelt å kommunisere med, mens andre stopper det opp og en vet ikke hva en skal si eller hvilke emner en skal snakke om?

Sammen med Trine går samtalen lett, en føler seg god sammen med henne og tiden bare flyr av gårde. Det er som om tiden ikke eksisterer. Det er bare herlig å være med Trine og å ha gode samtaler. Mens du gruer deg for å være sammen med Eva fordi du ikke vet hva du skal snakke om. Du føler deg ikke komfortabel.

Det kan være forskjellige grunner til dette. Det ene er at du føler deg vel i andres selskap. En annen årsak, er det som jeg kaller «den usynlige energien» mellom mennesker. Dvs du merker at du ikke føler deg vel med en person eller du blir nervøs sammen med en person, men du vet bare ikke hvorfor. Andre årsaker kan være at dere er veldig forskjellig og har forskjellige verdier i livet. Sammen med noen mennesker får en masse energi, mens med andre føler du deg tom og uten energi.

Det finnes verktøy til å beskytte seg mot dette. Du må bare kjenne til dem og bruke dem, så vil du kjenne at du kontrollerer din energi. Trenger du disse verktøyene?

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/mulig-a-snakke-mennesker/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!