Noen mennesker liker å være forberedt på alt de gjør, mens andre gjør det ikke. Noen liker å bruke oppskrifter når de lager mat, andre lager mat på slump. Skal man bli god i noe må det trenes og øves. Slik er det og i livet.

Noen ganger kan en være forberedt på ting som oppstår ved å bruke forskjellig verktøy som gjør at en er forberedt. Som f.eks når en skal bake er det lurt å ta frem det som skal brukes og la det være romtemperert.

Hvis du skal møte noen du synes det er vanskelig å snakke med, kan du være forberedt ved f.eks å prøve å styre samtalen. Snakker vedkommende om bare det som har vært, kan du prøve å vinkle samtalen inn på noe annet eller si; «Det er vanskelig å endre på det som har vært. Nå snakker vi om det som er her og nå».

Mange mennesker lever dessverre i fortiden og er hele tiden opptatt av det som har vært. En kan ikke endre på det som har vært. En kan ikke skru tiden tilbake. En kan kun leve her og nå og se fremover. Ønsker du å leve i fortiden eller i nåtiden?

Trenger du verktøy til å komme videre? Eller kjenner du noen som trenger hjelp for å komme videre i livet? Hva med å få hjelp til å ta de rette valgene?

 

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/liker-a-vaere-forberedt/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!