I forrige nyhetsbrev skrev jeg om arbeidsglede. Hva er det som gjør at du kan se at en har arbeidsglede og en annen ikke har det? Når man går på butikken og handler så ser en fort hvem som trives i jobben og hvem som ikke gjør det! Hva er forskjellen? Man ser det også i andre yrker. Mistrives du på jobb kan det skinne igjennom hos deg.

Det er tungt å jobbe, det er slitsomt, det er ikke alltid lett å skjule misnøye. Når en jobber innen servicenæringen er det viktig å yte god kundeservice uansett. Det er ikke lett om en mistrives. Det er hyggelig å bli møtt av et flott smil og et hei når en handler.

Jeg pleier ofte å ønske dem jeg møter på min vei; en riktig fin dag. Mange blir veldig glad. Husker spesielt en gang jeg skulle med fly og hun som sjekket billetten ønsket jeg en fin dag videre. Hun ble så glad. Jeg så at hun fikk energi. Det er av og til så lite som skal til for at andre mennesker føler seg sett og føler at de har verdi.

3 triks:

Du kan hjelpe andre til å få en bedre dag!

Andre kan hjelpe deg til å få en bedre dag!

Du selv kan hjelpe deg til å få en bedre dag!

Mistrives du eller har du en dårlig dag? Har du tenkt hva du kan gjøre for å endre det? Hva kan du gjøre for at arbeidsdagen kan bli bra?

Av og til kan det være lurt å være seg selv bevisst, både i forhold til egne tanker og handlinger. Hvorfor sier du det? Hvorfor oppfører du deg slik? Kan du gjøre noe selv for å endre det?  Du kan skylde på sjefen på jobben, du kan skylde på kollegaer, du kan skylde på at du er trøtt osv. Men hvem har ansvar for deg og dine følelser?

Jeg har selv valgt å bytte jobb fordi jeg hadde problemer med en sjef. (Dessverre var det mange som hadde problemer med denne sjefen). Så ta ansvar hvis du mistrives og gjør forandringer. Noen ganger når en har det tøft, så er det ofte at det blir til det bedre om en gjør endringer for seg selv. Hvis du er redd for problemer, vil du ofte tiltrekke deg problemer.

Ha en fin arbeidsdag og jobb med glede.  Står du fast og lurer på hva du skal gjøre for å komme deg videre, ta kontakt.

Ha en god arbeidsuke!

Turid Anne

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/klarer-a-fa-arbeidsdag/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!