Er du bevisst om du snakker nedsettende til deg selv eller om du roser deg selv. Hva er best for deg?
Hver dag har vi en indre dialog med oss selv. Noen ganger positiv, andre ganger negativt. Hva skjer med selvtilliten eller selvfølelsen, om du snakker negativt om deg selv? Ønsker du bedre selvtillit eller selvfølelse, men vet ikke hvordan du skal få det til?

Er du en av dem som drømmer om å gjøre noe spesielt? Mange har en drøm, som de gjerne skulle ha gjennomført, men så stopper de seg selv.

Jeg vet ikke hvor mange mennesker jeg har truffet, som drømmer om å synge – men så tør de ikke. De ønsker å synge solo, karaoke eller begynne i kor. Men de stopper seg selv.

Kari tok sangtimer privat for å få selvtillit. Hun ville synge i kor, men torde ikke. Etter 1 år med sangundervisning og tro på seg selv, begynte hun i kor. Hun har aldri angret. For henne var det lettere å bare møte sanglæreren og ha et mål å jobbe mot, som var: «å møte på korøving». I tillegg var hun mye tryggere når hun visste at hun var sopran og derfor kunne stille seg i sopranrekken allerede ved første øving. Dette handlet om å få bedre selvtillit og tro på seg selv. Ikke minst hvordan hun snakket til seg selv (Jeg var sanglæreren hennes).

Jeg sammenligner hodet vårt med en «harddisk til en PC». Snakker du stygt til deg selv, vil du få masse «virus». Jeg regner med at de fleste vet at det å få virus på PC`en ikke er noe særlig. For å fjerne vår egen «virus» som vi påfører oss selv, må vi snakke pent om og til oss selv. Det er fullt mulig å kvitte seg med «virus», men da må du jobbe med å endre hvordan du tenker om deg selv.

Det er ikke alltid så lett å starte med dette selv, men med noen enkle råd og veiledning så klarer du å starte med positiv dialog med deg selv, istedenfor negativ. Hva ønsker du?

Trenger du råd? Jeg er her for deg.

Hilsen Turid Anne

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/hvordan-snakker-du-til-deg-selv/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!