De fleste mennesker har bekymringer.

  • Noen bekymrer seg for partneren.
  • Noen bekymrer seg for barna.
  • Noen bekymrer seg for økonomi.
  • Noen bekymrer seg for jobben.
  • Spørsmålene er; skal jeg tørre å skifte jobb? Skal jeg gå utav forholdet?

Det kan være små bekymringer og det kan være store. 

Lar vi bekymringene styre oss går det ut over dagen i dag,kanskje nattesøvnen og dagen etter også. Fokus blir bekymringen. Istedenfor å være takknemlig for dagen i dag og se alle mulighetene som ligger der. Klarer du det?

Det som er fantastisk med å jobbe med mennesker er at hver enkelt har forskjellig behov og dermed får forskjellige oppgaver og verktøy.Jeg kan kanskje endre ditt liv med hjelp av deg. Verktøyene virker ikke hvis ikke du er villig til endring og vil jobbe med det selv. 

Arne hadde en bekymring eller utfordring som var vanskelig for ham. Han hadde problemer med økonomien. Han satt med masse gjeld og dette gikk igjen ut over forholdet. Det var stadig diskusjon hjemme om hva de skulle gjøre. Jeg merket at han ikke klarte å slappe av. Han var redd for at forholdet skulle ryke pga økonomien. Arne hadde et håp om at ting skulle ordne seg, men samtidig var han redd og bekymret for at det motsatte skulle skje. En av oppgavene han fikk, var å gå en tur, finne et vann, bekk eller elv og rett og slett senke skuldrene og få naturlig energi av vannet. Dette høres kanskje rart ut for deg som leser, men jeg jobber med utgangspunkt i å bruke naturen som verktøy til å nå målene for den enkelte. 

Naturen er det reneste elementet vi har rundt oss. Og derfor bruker jeg det. I tillegg ser jeg at det gir resultater. Jeg bruker og andreverktøy i jobben min. Nå skal ikke dette handle om meg, men om bekymringer. 

Det man er redd for skjer ofte. For Arne er det viktig å tørre å slappe av og ta en dag om gangen. Hvis ikke kan det skje at han går konkurs og i verste fall ryker også forholdet. Dette skjer ikke. Han er på rettkurs nå og ting ordner seg mer og mer. 

Når du som person har en utfordring, blir det ofte tilbekymring for begge parter i et forhold. Det blir en sirkel som kan være vanskeligå komme ut av. I verste fall kan det gå ut over barna. 

«Bekymringene tar ikke vekk morgendagens problemer, det tar vekk dagens ro og fred»

Jeg regner med at du kanskje har noen utfordringer eller bekymringer du tenker på?

Ønsker du å få naturopplevelser og verktøy for lettere å komme deg videre og bruke mindre energi på bekymringer?

Ha_tro_på_dine_valg_-_Vendepunktet_veiledningHva med å være med på kurset; «Ha tro på dine valg». I dag starter påmeldingen til kurset.  

2000px_×_4000px_–_Vendepunktet_veileding

Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/hvilke-bekymringer-tar-din-energi/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!