Hittil i år har jeg fokusert mye på hva god kommunikasjon kan være. God kommunikasjon er viktig for et godt liv. Det er mange andre ting som hører sammen for å kunne ha et godt liv. En god jobb, et bra ekteskap, et godt familieliv, god økonomi osv. Jeg ønsker å fokusere på andre ting som f.eks:

  • Er du trygg på deg selv?
  • Klarer du å være deg selv?
  • Klarer du å gi utrykk for dine behov?
  • Har du det bra med deg selv?
  • Har de rundt deg det bra?
  • Ler du i løpet av en dag?
  • Klarer du å stå for valgene du tar?

Er du usikker på noen av disse punktene vil jeg anbefale deg å fokusere på et omgangen og jobbe med det.

Har du et godt liv?

Hver eneste dag tar vi valg. Disse valgene må vi stå for og vi må ta følgene av våre valg. Velger du f.eks å ikke få dekket dine behov, må du godta det eller gjøre noe med det.

Eks.«Heidi var veldig sliten og trøtt, hun hadde jobbet veldig mye og følte at både jobben og familielivet fungerte dårlig. Hun klarte ikke følge opp barna, og heller ikke partneren. Med jobb ved siden av ble det rett og slett for mye. Hun synes det var vanskelig å være borte fra jobben fordi hun var leder. Valget stod mellom: Skal jeg prioritere andre eller skal jeg velge for meg selv? Hun valgte å prioritere seg selv. Hun ble sykemeldt en kort periode for å kunne samle krefter». Her ble fokuset for Heidi å gi utrykk for sine behov; hun trengte ro og hvile.

Er du utrygg på deg selv kan det få ringvirkninger på flere ting i livet ditt, på jobb, fritid, i forhold til mann, kjæreste, barna, familien og venner. Noen mennesker utnytter noen ganger andres usikkerhet. Det er ikke alltid at en ser det selv, eller en vil ikke se det.

Klarer du å le masse i løpet av en dag, vil du kjenne at det påvirker humøret ditt og dem rundt deg. I tillegg blir dagene enklere hvis du har mer latter og glede i livet ditt.

Har du et godt liv eller ønsker du et bedre liv? Jeg kan hjelpe deg.

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/hva-er-et-godt-liv/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!