Vi er født med et spekter av følelser. Noen følelser undertrykker vi, andre bruker vi aktivt. Enkelte følelser bruker vi mer enn andre, som f.eks glede, sorg, skuffelse, fortvilelse, sinne, frustrasjon, lykke. I enkelte situasjoner kommer det frem følelser når vi møter en person.

Noen ganger forstår en ikke hvorfor en kjenner på disse følelsene. Du møter en person og du føler at du ikke liker personen. Du vet ikke hvorfor?  Du har aldri møtt denne personen før og synes det er rart at du ikke liker personen. Hva er grunnen? Eller du møter en for første gang og dere finner tonen med en gang. Hvorfor? Hva er det som skjer?

Enkelte ganger kan en kjenne på kontraster av følelser. Er du sammen med en som hele tiden er i et annet humør enn du er i? Du er trøtt og sliten og ikke i særlig godt humør. Din venn eller partner er full av energi, glad og fornøyd. Eller du er positiv og han/hun er negativ. I slike tilfeller kan det rett og slett være slitsomt å være med disse mennesker. Du blir tom for energi.

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/fa-gode-samtalen/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!