Å kommunisere rett budskap kan være vanskelig.   Har du noen gang tenk på hvorfor det er enklere å kommunisere med noen mennesker enn andre?   Ikke minst; har du hatt den gode samtalen?   Det er fantastisk når en samtale flyter lett. Når to likeverdige parter snakker sammen og tiden flyr og en trives i hverandres selskap.

Det er flere elementer som gjør at kommunikasjon fungerer. Liker du personen du snakker med, er det mye lettere å snakke sammen. Har dere forståelse for hverandre og det dere snakker om, går samtalen lettere. Ikke minst at du er tydelig i det du skal formidle. Har du noen gang prøvd å få en god samtale med en person du ikke liker? Det kan være vanskelig.   Har du noen gang prøvd å snakke med en som snakker langt over hodet på deg? Du forstår ikke hva vedkommende vil frem til. Enten «jatter» du bare med fordi du blir helt satt ut og lurer på om det er deg det er noe feil med. Du blir kanskje usikker og føler du er dårlig til å kommunisere. Er du usikker på deg selv kan det stoppe deg i å ha den gode samtalen.

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/fa-gode-samtalen-2/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!