Er du bevisst  dine valg i forhold til hvordan du kan ha gode dager?

Hva er en god dag for deg? For meg er en god dag når jeg kjenner at jeg har masse energi, at jeg gleder meg over dagen i dag og er takknemlig for jobben min. Jeg ser frem til å gå meg noen små turer i løpet av dagen.

Å ha en fantastisk dag er herlig. Humøret er på topp og dagen går som en drøm. Jeg er født optimistisk og ser noe positivt i alt. Jeg elsker kundene mine og ønsker at de skal klare å se det positive i sitt liv. 

I går følte jeg meg ikke helt i form. Jeg frøs og kjente at jeg holdt på å bli syk. Jeg drakk te med honning og sitron og tok C-vitaminer. Jeg gikk to små turer i løpet av dagen. Jeg avrundet dagen med et varmt bad. Jeg jobbet litt, men skulle gjerne gjort mer. Jeg tenkte; kanskje kroppen vil at jeg skal ta det litt med ro og samle krefter. I dag går ting så lett og greit. Dagen i går ble en fin og god dag hvor jeg tok vare på meg selv.

Vi har alle slike dager hvor en ikke føler seg i form eller humøret ikke er helt på topp. En kan synes synd på seg selv og bli i dårlig humør. Da er det viktig å se det positive og ta dagen som den kommer. Er humøret dårlig har det lett for å gå ut over dem rundt oss.

 Det finnes tips og oppgaver for å komme seg videre selv om en har dårlige dager. Her er 4 tips:

  1. Vær takknemlig for små ting i livet.
  2. Prøv å snu det negative til noe positivt.
  3. Se fremover og se muligheter.
  4. Gå deg en tur i naturen.

Er du god på å se små gleder i hverdagen blir ofte humøret bedre og ikke minst dagen bedre.

Hvis du følger Vendepunktet veiledning på Instagram eller Facebook, vil du se at jeg liker naturbilder og gjerne deler små detaljer fra naturen. Uansett årstid er naturen der hele tiden med alle sine farger og nyanser. Vi er heldige som har naturen rundt oss – den gir mye glede både til barn og voksne.

Ønsker du noen råd og tips for å ha en god og positiv dag? Hva med å være med på kurset: Ha tro på dine valg? 

Ha_tro_på_dine_valg_-_Vendepunktet_veiledning

Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/fa-flere-positive-gode-dager/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!