I jobbsammenheng kan man noen ganger oppleve at andre tar æren for det du har jobbet og fått frem. Klarer du å takle det?

Mange bare godtar at andre tar æren for deres arbeid. Det går en stund. Etter hvert så ser en at dette går ikke. En ønsker å bytte jobb eller avdeling. For noen kan det hjelpe, for andre vil kanskje det samme skje igjen og igjen. Hvis det skjer igjen og igjen, kan det være fordi du er redd for at du ikke skal strekke til! Det kan være fordi du er redd for at det samme skal skje igjen – og da skjer det!

Å være misunnelig på andre, som tar æren for det du har gjort, kan være naturlig. At andre «stjeler din ide`» kan være tøft å oppleve.Personen som «stjeler idéen» er kanskje misunnelig på deg som er kreativ, eller synes det er helt naturlig at de tar idéen din, fordi de hadde egentlig samme ide` selv. Å oppleve slike ting på jobber ikke noe særlig. En kan føle seg oppgitt og synes «verden går imot en» 

Jeg har vært borti flere som sliter i forhold til kolleger som «smisker» med sjefen. Det eneste «smiskerne» gjør, er å bli sett og ønsker å få «goder» p.g.a. av sin oppførsel. 

Her gjelder det å være sterk for å takle disse personene. Det som er fasinerende er at hvis du endrer deg og ser med nye øyne på vedkommende som «stjal dine idéer» så kan ting endre seg. Her handler det om å gi positiv energi tilbake. Da får du det bedre og de/dem det gjelder vil også ha det bedre. Det kan til og med skje at denne personen endrer seg til noe positivt. Verktøyene for slike endringer er ikke langt unna: Hva med å melde deg på kurset: «Ha tro på dine valg»

6

Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/531-2/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!