Det kan gå fort fra glede til skuffelse.

Har du noen gang opplevd å fortelle noe til en annen person, noe du virkelig gledet deg til å fortelle, og så får du kritikk eller negative bemerkninger tilbake?

Opplevelsen av å gå fra kjempeglad til stor skuffelse kan skje fort. Om det er en venn eller venninne, eller partner du vil fortelle den gode nyheten til, spiller ingen rolle hvis du merker at de ikke klarer å være glad på dine vegne. 

Å glede seg på andres vegne er en god egenskap, men det er det mange som ikke klarer. Det kan være sjalusi som gjør det. Redsel for at du ikke skal lykkes eller andre årsaker. Uansett så er det ikke noen god følelse. Det blir en slags avmaktsfølelse fordi du mister energi og gleden forsvinner.

Noen mennesker er negative eller kritiske uansett hva du forteller. Skal du treffe slike mennesker er du nødt til å ha masse energi. Du kan ikke treffe dem om du er sliten.  

Det finnes måter å beskytte seg på hvis du trenger det.

«Hvem som helst kan ha medlidenhet med en venn i nød, men det kreves en virkelig edel natur for å sympatisere med en venn som har fremgang»
Oscar Wilde

Har du lyst å lære hvordan du kan holde på energien og gleden selv om andre ikke er glad på dine vegne? Meld deg på kurset «Ha tro på dine valg»

Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/526-2/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!