«Veien blir til mens du går»

Disse ordene har jeg hørt mange ganger og jeg bruker dem ofte. Veien blir faktisk til mens du går. Men noen ganger finnes det noen «omveier» før du vet hva som er rett retning for deg. Livet kan være lett og det kan være vanskelig. Ofte når det skjer en ting i livet som er tøft, kommer det gjerne flere. Du føler kanskje at du virkelig blir testet.Ofte venter man kanskje på; «hva blir det neste?»

Vi alle har en dragning mot å få det bedre. For noen er det:

  • materialistisk. Alt blir mye bedre om jeg får kjøpt ny sofa, pusset opp huset m.m.
  • for deg er det kanskje å utvikle deg selv, for å bli et bedre menneske,
  • for andre er det å utvikle seg selv, mentalt og fysisk,
  • for noen er det å finne kjærligheten,
  • for noen er det rett å slett å bli godtatt som den personen en er.
  • noen mener alt blir mye bedre bare jeg flytter, eller finner en ny jobb m.m

Hva er egentlig problemet? Hvorfor har en denne dragningen? Og hvorfor ønsker en endring?

Hva kan du gjøre for å oppnå de endringene du ønsker deg?

Vi er alle født som unike mennesker. Hvorfor skal vi endre utseende eller personlighet? Hvorfor skal du strebe etter å være likt av alle du kjenner? Det er helt umulig. Noen mennesker vil alltid like deg som den personen du er. Andre vil synes du er helt grei. Og noen er helt likegyldig. Noen mennesker bryr seg rett og slett ikke om andre mennesker, de har mer enn nok med seg selv.

Mange klarer ikke å se seg selv og de kvalitetene de selv har. Hvis jeg spør deg; hva er dine gode egenskaper?

Du ville kanskje si; jeg har ikke noen gode egenskaper eller jeg kommer ikke på dem. Eller du ville sagt 1 eller 2 ting. Og hvis jeg sa at jeg ville vite flere, ville du kanskje ha problemer.

Som jeg skrev så er vi alle unike.Og for meg er det viktig at du har tro på deg selv. Ønsker du endringer i livet ditt så er det fullt mulig. Mange ting kan endres på kort tid. Du skal ikke endre deg som person, det er ikke målet, men troen på deg selv. Eller hva med små endringer i hverdagen som kan gi gode resultater.

Har du lagt merke til hvordan uredde mennesker har suksess med livet sitt. Jo mer uredd du er, jo mer vil ting komme til deg. Redselen stopper en i å komme seg videre.

Er du redd for endringer, skjer ikke endringene. Er du redd for å mislykkes, kan det skje. Noen ganger vet en ikke hvorfor en blir stoppet eller hvorfor en ikke kommer seg videre. Hvorfor fikk Tina jobben som jeg hadde søkt på, hvorfor fikk ikke jeg den? Det føles veldig urettferdig av og til. Ønsker du å få en stopper på det?

Med små enkle endringer kan du oppnå det du ønsker deg.

Det første du kan gjøre er å gjøre en liten endring allerede om morgenen. Hva med å gå en liten tur før du spiser frokost? En herlig start på dagen. Pluss at du bryter den faste morgenrutinen din.

Deretter ville jeg ha meldt meg på kurset: «Ha tro på dine valg». Noen har allerede meldt sin interesse for kurset. Vær tidlig ute, det er få plasser. Jeg håper jeg ser deg på Hjerkinn fjellstue på Dovrefjell 9. – 12. juni

 

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Rustet startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!

Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/489-2/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!