Kan en endre seg selv og hvordan en tenker? Ja hvis du virkelig vil, er det mulig. En kommer ofte inn i et spor og der fortsetter en. Det er trygt og godt. Hva med å ta en liten ukjent sidevei? Tør du det?

Hva med å la dagen i dag bli en ny start? Endringer kan være på mange forskjellige områder. Det kan være dine vanlige rutiner, det kan være hvordan du tenker om deg selv, eller hvordan du snakker til andre.

Det kommer an på hvilke briller du ønsker å se med. Ønsker du å se med «lyse» eller «mørke» briller. Ønsker du å tenke positiv eller negativt om deg selv? Ønsker du å tenke positivt om andre eller ikke?

Hvordan en snakker til andre avhenger av om du har energi/overskudd. Er du trøtt er det kanskje vanskelig å si noe positivt, eller å være positiv. Har noen såret deg, kan det være vanskelig å være positiv eller si noe positivt. Lar du «følelsene svare» kan det komme «eder og galle» ut istedenfor det en virkelig ønsker å si.

Hva er det som gjør at noen elsker å fokusere på at de er syk og tror at de vil bli frisk? (Det handler selvfølgelig om hva en er syk av) Eller vedkommende synes synd på seg selv. Det finnes forskjellige måte å være på for å få energi av andre mennesker. En av dem er å synes synd på seg selv.

Du har sikkert lagt merke til at de som synes synd på seg selv, aldri kommer videre. De snakker om igjen og om igjen om det samme. Du klarer å høre på det en stund,men etter hvert blir du lei. I tillegg vil du merke at du kan bli sliten og tom for energi. Ønsker en ikke å komme seg videre så er det deres valg. For disse menneskene handler det om å få sympati. De synes synd på seg selv. Ofte bruker de opp venner og bekjente.

Livet er her og nå. Det som har vært kan en aldri forandre. En kan lære å leve med det og gå videre. Det er forskjell mellom å fokusere på om en er syk eller frisk. Jo mer du fokuserer på om du er frisk jo bedre vil du ofte føle deg. Som jeg har nevnt tidligere så bruker jeg intuisjonen min. Ofte kjenner jeg fysisk hvor problemet er i kroppen. Igjen handler det om små endringer som kan gi gode resultater.

Veiledning handler om bevisstgjøring. Jo mer bevisst du er på hva du gjør, hvordan du gjør ting, hva du sier og hvordan du sier det, hvordan du tenker osv. Jo mer vil endringene skje hos deg.

Trenger du veiledning eller hjelp til endringene eller valgene er det bare å ta kontakt.

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/1086-2/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!