Forandring fryder, hører vi ofte. Ingenting er så fint som å gjøre noen forandringer i dagliglivet. Jeg f.eks elsker å reise, gjerne til nye plasser. Det å gjøre noe annet enn en pleier. For noen er det enkelt å gjøre forandringer, for andre er det vanskelig. Noen mennesker elsker det trygge og gode og vil ha faste rutiner.

Veiledning handler om bevisstgjøring, og små endringer i hverdagen. I dag vil jeg ta utgangspunkt i en tilbakemelding jeg fikk fra en dame. Jeg tror mange vil kjenne seg igjen i denne beskrivelsen, derfor tar jeg den med:

Nå vil jeg benytte anledningen til å takke deg for turen. Takk for at nettopp du ble mitt reisefølge i en periode av livet hvor ensomheten plutselig fikk stor plass. Takk som har gitt meg støtte, pågangsmot, energi og styrke. Din evne til å være der for bare meg har betydd så ufattelig mye.

I dag går det bra å se tilbake på tiden som har vært uten at det knyter seg i magen og vonde tanker kommer. Jeg kjenner jeg har landet på rett sted og nyter mer og mer livet jeg har skapt og skaper rundt meg. Jeg må innrømme at jeg fortsatt jobber med å gå rett frem…. Men jeg tar med meg alle de gode visuelle bildene og øvelsene dine. Noen brukes ofte andre sjeldnere, men det er godt å ha blitt utrustet med en verktøykasse. Takk

Fremover vil nok livet bestå av dager som er strålende og krevende i ulik styrke. Familielivet er godt, men jeg jobber med travelheten. Kjenner litt for ofte at det blir for mye. Jeg nyter naturen og det å se at det igjen blir yrende liv i skogen er fantastisk.

På jobben er det krevende, men jeg har falt til ro med å la det bli som det blir. Etter sommeren får jeg mer svar på hvilke oppgaver jeg skal ivareta og hvilken gruppe jeg skal tilhøre. Jeg vet jeg skal videre, men skal ikke forhaste meg riktig enda

Jeg tenker at jeg er fornøyd med støtten og hjelpen jeg har fått så langt, og at jeg nå er rustet til å gå «alene». Det er godt å vite at du er tilgjengelig hvis det blir behov. Igjen takk for all hjelp. Du er et vakkert, elskverdig og positivt menneske. Takk som gir så mye til de av oss som trenger ekstra støtte.
Karianne

Verktøyene Karianne nevner er små oppgaver som bevisstgjør deg. Eller oppgaver som beskytter deg og dine følelser. Jeg gir deg øvelser som du jobber med. Noen bruker du kanskje mer enn andre. Du blir utrustet med en verktøykasse, som kan hjelpe deg videre. Det er mye enklere å forstå når noe er kjent, derfor er gjenkjennelse ofte viktig. Derfor bruker jeg eksempler som er enkle for at du skal forstå hva jeg mener.

Jeg bruker enkle bilder, gjerne fra naturen, som f.eks hvordan vannet renner eller hvordan vi ser en hund som logrer og viser glede. Eller andre ting du kjenner deg igjen i.

Gjenkjennelse er viktig. Ta f.eks når det er allsang. Ofte er det få som kan verset, men når refrenget kommer, da synger alle med. Dette ser du hos voksne og du ser det hos barn. Eller hvorfor reiser mange til samme plass og samme hotell på ferie år etter år? Det handler om gjenkjennelse, trygghet, de liker stedet og menneskene og det er en trygghet for dem.

 

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/1027-2/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!