Noen ganger får jeg høre «jeg skulle nesten ønske jeg trengte veiledning». Noen mennesker tenker at veiledning ikke er noe for dem. Så da er spørsmålet «Hva er veiledning og for hvem?»

Veiledning handler om å sortere tanker. Gjerne finne nye måter å tenke på. Lære å fokusere på det positive og på dine sterke sider. Vi velger ofte det enkleste som er å fokusere på det negative og det vi er dårlig i, og ikke får til. Ved å fokusere på det negative får du ikke akkurat god selvtillit! Vi har alle noe vi er god i og noe vi ikke er fullt så god i. Sånn er det bare.
En kan alltid bli bedre på mange områder i livet. Uansett hva det er, må det jobbes med for at det skal gi resultater.
Å kunne «mestre» er viktig for alle mennesker. Føler en ikke mestring på noen områder, kjenner en seg dum eller ubrukelig. Det er ikke noen god følelse.

Gjennom veiledning får du redskaper til å komme deg videre. Jeg, som veileder, ser med nye øyne på dine spørsmål og utfordringer. Jeg hjelper deg med å velge, hvis du synes det er vanskelig å ta de rette valgene. Ikke minst gir jeg deg tro på deg selv og dine valg.

Veiledning handler om å få knoppen til å komme ut i full blomst som den vakre blomsten du er.

Veiledning er for alle mennesker. Noen ganger er det rett og slett godt å snakke med en annen om bekymringer eller tanker. Eller kanskje du kjenner på ensomhet? Ta gjerne kontakt med meg! Jeg veileder i Oslo, Bergen, Nord-Gudbrandsdalen og Nord-Østerdalen og på telefon eller skype.

Turid Anne Ruste

Turid Anne Ruste

Vendepunktet Veiledning

Turid Anne Ruste startet Vendepunktet veiledning for å hjelpe folk å ta gode valg og ha å tro på egne valg. Veiledningen kan skje på tur i Nord-Østerdalen og Nord-Gudbrandsdalen, Oslo, Bergen eller på telefon/skype. Bestill time ved å gå til Veiledning eller meld deg på nyhetsbrevet og få en gratis 15 minutters veiledning!
Del gjerne!
Facebook
Facebook
Google+
http://vendepunktetveiledning.no/1004-2/
Twitter
Pinterest
INSTAGRAM

Få 10 råd om bedre selvtillit gratis!

Legg inn navn og e-post.

Tusen takk, sjekk innboksen din for å bekrefte!